Gezinsticket
2 volwassenen en max 2 kinderen tussen 8 en 18jr
Zaterdag 24 augustus 2019

Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken – als die er al zouden zijn – en laat je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Je geniet met volle teugen van iedere ademhaling en van het lekker luie leven op Strawberry Fields. Maar Strawberry Fields Festival wil meer bieden dan alleen plezier voor onszelf.

Eén blik is genoeg
In het Amerikaanse Portland (Oregon) is er elk jaar een drukbezocht festival langs de oevers van de Columbia River. Eén van de kenmerken van dit festival is dat bezoekers, als onderdeel van de entreeprijs, een conservenblik doneren: een kleine geste om iets te doen voor mensen die niet genoeg geld hebben om, bijvoorbeeld, naar een gezellig festival te gaan. Wij vinden dat een geweldig initiatief. En we nemen ’t graag over.

Daarom verzamelen we tijdens het Strawberry Fields Festival ook graag zoveel mogelijk blikken met voedsel. Deze doneren we aan mensen voor wie zoiets niet een extraatje, maar simpelweg een eerste levensbehoefte is.

Hoe werkt het?
Je neemt zelf een conservenblik voedsel mee naar het festival. Of je koopt er een voor €2,50 bij de entree van het festival. Hiervoor geldt dat je per ticket één blik meeneemt of koopt.

Gezinsticket
Dit ticket is geldig voor 2 volwassenen en 2 kinderen (tussen 8 en 18 jaar). Kinderen t/m 8 jaar mogen gratis het terrein op. Voor dit ticket hoef je maar 1 blik mee te nemen, maar we vinden het wel erg leuk als iedereen er 1 meebrengt!

‘Cause I'm going to
Strawberry Fields
Nothing is real
There’s nothing to get hung about
Strawberry Fields forever

Wanneer
24 augustus 2019
Tijdstip
11:00
Ticketprijs
€65,00
Locatie
Strawberry Fields Festival