Zonder blik
Zondag 26 augustus 2018

Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken - als die er al zouden zijn - en laat je je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Je geniet met volle teugen van iedere ademhaling, van het lekker luie leven op Strawberry Fields. Vóór je, naast je en achter je hoor je muziek en verschijnen verrassende line-ups, terwijl er in de tussentijd van alles te ontdekken valt in de wondere wereld van Great Food. En dan is er nog zoveel méér…

Eén blik is genoeg
In het Amerikaanse Portland (Oregon) is er elk jaar een drukbezocht festival langs de oevers van de Columbia River. Eén van de kenmerken van dit festival is dat bezoekers, als onderdeel van de entreeprijs, een conservenblik doneren: een kleine geste om iets te doen voor mensen die niet genoeg geld hebben om, bijvoorbeeld, naar een gezellig festival te gaan.

Wij vinden dat een geweldig initiatief. En we nemen ’t graag over. Met Roots & Boots zetten we vorig jaar al de eerste stap, en met Strawberry Fields gaan we er gewoon mee verder. Alle blikken die we dit jaar verzamelen gaan naar de Voedselbank en komen zodoende terecht bij mensen voor wie zoiets niet eens een extraatje is, maar simpelweg een eerste levensbehoefte.

Heb je nog een blik met voedsel in je keukenkastje staan? Neem dat dan mee en deponeer het in de verzamelcontainer bij de entree van Strawberry Fields. Heb je toevallig geen blik voorhanden, dan kun je er gewoon eentje aanschaffen bij de stand van Jumbo Joosten – ook bij de entree.

Voor dit ticket hoef je geen blik mee te nemen, die kopen wij voor je. Neem je toch je eigen blik mee? Koop dan deze tickets.

‘Cause I'm going to
Strawberry Fields
Nothing is real
There’s nothing to get hung about
Strawberry Fields forever

Wanneer
26 augustus 2018
Tijdstip
12:30
Ticketprijs
€22,50
Locatie
Strawberry Fields Festival
Ticket verkoop gestopt