tickets

Line up

Eus & Anna

Niemand minder dan Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, en journalist Anna van den Breemer schuiven op 13 juli aan bij Wouter Bessels aan de tafel van De Aardbei Vandaag.

Eus is een Nederlandse schrijver, columnist en presentator. Hij debuteerde in 2012 met de semi-autobiografische schelmenroman Eus en ontwikkelde zich daarna tot een creatieve duizendpoot. Hij schreef daarna de roman Toerist en in oktober 2023 verscheen zijn derde boek Afslag 23. Eus is columnist voor verschillende kranten en tijdschriften en hij maakte furore als televisiepresentator met succesvolle titels als De Neven van Eus, Sterren op het Doek, De Geknipte Gast en Eus’ Boekenclub.

Anna is journalist voor onder andere de Volkskrant. Ze publiceerde drie non-fictieboeken. Als journalist schrijft ze graag over ouderschap, opvoeden, de balans tussen werk en privé, carrière, emancipatie en zelfontwikkeling. In de populaire Volkskrant-rubriek ‘Iedereen doet maar wat’ behandelt Anna elke week een opvoedkwestie. Ook presenteert ze de Minder Werken-podcast voor de Volkskrant. Haar thriller Het perfecte zusje werd in 2023 een instant bestseller en bezorgde haar een nieuwe schare fans. Eus en Anna wonen samen met hun twee kinderen in Deventer.

instagram

See the full line up

Heb jij jouw kaarten nog niet binnen? Bestel ze dan hieronder en geniet van deze gave line up op 13 juli!