Ontdek

welkom op het intiemste festival van Overijssel!

Wat is er lekkerder dan een zonnige dag in het park met je favoriete mensen, een drankje in je hand en live muziek? Daar weten wij ook zo snel het antwoord niet op. Daarom staan onze stages ook dit jaar weer vol goede artiesten. Grote namen, doorbrekende artiesten en minder bekende parels wisselen elkaar af. Strawberry Fields Festival presenteert een line-up die garant staat voor een heerlijk ontspannen middag of een dansavond waar geen eind aan lijkt te komen. Benieuwd wie je dit jaar kunt verwachten? Check de line-up voor een overzicht van de artiesten en houd onze socials in de gaten voor updates!

Sinds de eerste editie van Strawberry Fields Festival in 2018 is de bekendheid in de regio gegroeid. In 2019 kwamen zo’n 5.000 festivalbezoekers uit de hele omgeving naar Dedemsvaart. We kijken uit naar de derde editie! Zien we je 20 augustus?

Theater & CULTUUR

En kom je in beweging? Struikel niet over het (straat)theater dat overal in het park te vinden is.
Laat je verleiden door De Italianen of verwonder je over de kunst van de mobiele acts, die ervoor zorgen dat je je geen minuut hoeft te vervelen.

Good Food

Dat is wat we serveren, want honger daar houden we niet van! Alleen al voor de creaties van local hero’s als Daniel Poolman – wildplukker pur sang – Rick de Jonge – bekend van Bistro Madeleine uit Utrecht – en onze eigen Gianluca, zou je naar Strawberry Fields Festival komen.

Naast een culturele ervaring introduceren we deze editie ook een culinair passe-partout.

Kom in de kas van Mien

Geïnspireerd door één van Nederland’s beroemdste tuinarchitecten, de Dedemsvaartse Mien Ruys kweken wij de heerlijkste groenten in onze kas.

Yellow Submarine

Kinderen duiken onder in hun eigen wereld:
the Yellow Submarine.

Klimmen, klauteren, knutselen, vogels kijken of pannenkoeken bakken. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er volop vertier. En een praktische tienrittenkaart.

Bizar bazar

Onder het wijd uitwaaierende groene takkendak van het prachtige park kun je terecht bij Bizar-Bazar, onze festivalmarkt. Je vindt er gezellige, sfeervolle kraampjes met vintage en hipp(i)e lifestyle producten en diensten.

Ready to party?

Heb jij jouw kaarten nog niet binnen? Bestel ze dan hieronder en geniet van deze gave line up op 20 augustus!