tickets

Ontdek

welkom op het intiemste festival van Overijssel!

Blok 20 augustus vanaf 12.00 uur in je agenda en kom naar Strawberry Fields! Want wat is er lekkerder dan een zonnige dag in het park met je favoriete mensen, een drankje in je hand en live muziek? Daar weten wij ook zo snel het antwoord niet op. Daarom staan onze stages ook dit jaar weer vol goede artiesten. Grote namen, doorbrekende artiesten en minder bekende parels wisselen elkaar af. Strawberry Fields Festival presenteert een line-up die garant staat voor een heerlijk ontspannen middag of een dansavond waar geen eind aan lijkt te komen. Benieuwd wie je dit jaar kunt verwachten? Check de line-up voor een overzicht van de artiesten en houd onze socials in de gaten voor updates!

Sinds de eerste editie van Strawberry Fields Festival in 2018 is de bekendheid in de regio gegroeid. In 2019 kwamen zo’n 5.000 festivalbezoekers uit de hele omgeving naar Dedemsvaart. We kijken uit naar de derde editie! Zien we je 20 augustus?

Theater & CULTUUR

En kom je in beweging? Struikel niet over het (straat)theater dat overal in het park te vinden is.
Laat je verleiden door De Italianen of verwonder je over de kunst van de mobiele acts, die ervoor zorgen dat je je geen minuut hoeft te vervelen.

Good Food

Bij Strawberry Fields Festival draait ’t in de eerste plaats om de muziek. Op nummer twee staat als vanouds de geweldige sfeer. Maar een goede derde is het gevarieerde pakket aan eten en drinken, dat je in het park aantreft. Food & drinks, in allerlei soorten, maten, smaken en hoeveelheden. Voor male en female, en alles daar tussenin.

Je kunt er niet omheen. Want hoe je ’t ook wendt of keert, op zo’n enerverende dag met de meest uiteenlopende gigs en theaterspektakel heb je af en toe een tussendoortje nodig. Om je even later weer vol nieuwe energie in het festival te kunnen storten. En geloof ’t maar gerust, je krijgt op dat terrein een flinke keuze voor de kiezen. Een paar daarvan zetten we hier even in de spotlights… LEES MEER >

Festivalcamping Strawberry Resort

Stap na een heerlijke dag Strawberry Fields Festival direct je bed in.  Boek een slaapplek op onze festivalcamping Strawberry Resort! Geen gedoe over wie de BOB is, geen (lange) terugreis, maar maximale kampeervibes onder de bomen van het Oude Gemeentepark.

Huur een tentje (max. 2 personen) voor €10 pp.

Het enige dat je zelf hoeft mee te nemen is je luchtbed, slaapzak en kussen.

Reserveren of meer info? Stuur een mailtje naar info@strawberryfieldsfestival.eu

 

Yellow Submarine

Kinderen duiken onder in hun eigen wereld:
the Yellow Submarine.

Klimmen, klauteren, knutselen, vogels kijken of pannenkoeken bakken. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er volop vertier. En een praktische tienrittenkaart.

Bizar bizar

Onder het wijd uitwaaierende groene takkendak van het prachtige park kun je terecht bij Bizar-Bizar, onze festivalmarkt. Je vindt er gezellige, sfeervolle kraampjes met vintage en hipp(i)e lifestyle producten en diensten.

Ready to party?

Heb jij jouw kaarten nog niet binnen? Bestel ze dan hieronder en geniet van deze gave line up op 20 augustus!