tickets

Ontdek

welkom op het intiemste festival van Overijssel!

Noteer 13 juli 2024 met dikke rode letters in je agenda, want Strawberry Fields Festival staat op het punt de zomer naar een nieuw hoogtepunt te tillen! Vanaf 12.00 uur nodigen we je uit om samen met je favoriete mensen te genieten van een onvergetelijke dag in het park. Beeld je in: een stralende zon, verfrissend drankje in je hand, fantastisch eten en de betoverende klanken van live muziek om je heen. Kan het nog beter?

Voor komend jaar trekken we alles uit de kast om onze stages te vullen met een eclectische mix van artiesten die je zintuigen prikkelen. Van grote namen die de muziekindustrie domineren tot opkomende talenten en verborgen juweeltjes die je zullen verrassen. Strawberry Fields Festival zal een line-up presenteren die niet alleen een heerlijk ontspannen middag belooft, maar ook een dansavond waarvan je wenst dat hij nooit eindigt.

Binnenkort delen we meer over line-up en hou ondertussen onze sociale media in de gaten voor interessante updates. Blokkeer in ieder geval vast 13 juli in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijk festivalavontuur dat je niet wilt missen!

Sinds de eerste editie van Strawberry Fields Festival in 2018 is de bekendheid in de regio gegroeid. In 2019 kwamen zo’n 5.000 festivalbezoekers uit de hele omgeving naar Dedemsvaart. We kijken uit naar de vierde editie! Zien we jou ook 13 juli?

13 juli 2024 – Festivalterrein geopend: 12:00 – Start festival: 12:30 – Einde festival: 00:00 uur!

Theater & CULTUUR

En kom je in beweging? Struikel niet over het (straat)theater dat overal in het park te vinden is.
Laat je verleiden door verschillende straattheater ontredens of verwonder je over de kunst van de mobiele acts, die ervoor zorgen dat je je geen minuut hoeft te vervelen.

Good Food

Bij Strawberry Fields Festival draait ’t in de eerste plaats om de muziek. Op nummer twee staat als vanouds de geweldige sfeer. Maar een goede derde is het gevarieerde pakket aan eten en drinken, dat je in het park aantreft. Food & drinks, in allerlei soorten, maten, smaken en hoeveelheden.

Je kunt er niet omheen. Want hoe je ’t ook wendt of keert, op zo’n enerverende dag met de meest uiteenlopende gigs en theaterspektakel heb je af en toe een tussendoortje nodig. Om je even later weer vol nieuwe energie in het festival te kunnen storten. En geloof ’t maar gerust, je krijgt op dat terrein een flinke keuze voor de kiezen. Een paar daarvan zetten we hier even in de spotlights…

KRAAMZORG

Oproep aan foodie avonturiers en culinaire kunstenaars! 

Wil jij de smaakpapillen van duizenden festivalgangers betoveren op het meest spectaculaire evenement van het jaar? Dan nodigen we jou van harte uit om deel uit te maken van Strawberry Fields Festival, waar de muziek de harten verovert en het eten een onvergetelijke ervaring wordt!

Benieuwd wat wij hieronder verstaan of wil je meer info? Klik dan hier!

Yellow Submarine

Kinderen duiken onder in hun eigen wereld:
the Yellow Submarine.

Klimmen, klauteren, knutselen, vogels kijken of pannenkoeken bakken. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er volop vertier. En een praktische tienrittenkaart.

Bizar bizar

Onder het wijd uitwaaierende groene takkendak van het prachtige park kun je terecht bij Bizar-Bizar, onze festivalmarkt. Je vindt er gezellige, sfeervolle kraampjes met vintage en hipp(i)e lifestyle producten en diensten.

Ready to party?

Heb jij jouw kaarten nog niet binnen? Bestel ze dan hieronder en geniet van deze gave line up op 13 juli 2024!