tickets

Vrijwilligers

Word jij een vrijwilliger van Strawberry Fields?

We zoeken op- en afbouwers, barista’s, bartenders, fietsregelaars, flyeraars, aardbeiverkopers, hooischeppers, kaartjesknippers, bordjesmakers, koks, gastheren en gastvrouwen en nog veel meer helpers! Zin om, samen met een heleboel andere enthousiaste Strawberries, je schouders te zetten onder één van de leukste festivals van Nederland?

Je weet ‘t: erbij zijn is meemaken! Blok dus de datum, trommel je hele netwerk op en kom ons helpen!

Voor onze vrijwilligers

Wat is er allemaal te doen?
Strawberry Fields Festival organiseert voor de derde keer een dag in het park. Een dag met muziek, cultuur en good food. Met een geweldig team van professionals en vrijwilligers gaan we, na 2 jaar van afwezigheid, weer volop shinen.

Heb ik ervaring nodig als vrijwilliger?
Voor sommige vrijwilligerstaken heb je ervaring nodig. Maar iedereen kan en mag helpen!

Krijg ik een briefing?
Zeker! Onze vrijwilligerscoördinator zal jou briefen op basis van jouw taken.

Waarom zou ik helpen?
Omdat het geweldig is! Tijdens Strawberry Fields Festival hebben we een superleuke tijd met elkaar. Alle vrijwilligers krijgen natuurlijk een lunch of diner. Na afloop krijg je een Strawberry-shirt en volgt er een teamuitje. 

Wat is de minimumleeftijd?
Je kunt als vrijwilliger voor ons aan de slag vanaf 16 jaar.

Wat gebeurt er nadat ik me heb ingeschreven?
Eén van de vrijwilligerscoördinatoren neemt contact met je op, en zodra het jou uitkomt, maken jullie kennis met elkaar. Vervolgens word je toegevoegd aan de groepswhatsapp, waarmee je rechtstreeks contact houdt met andere collega vrijwilligers.

Meld je nu aan als vrijwilliger!