tickets

Vrijwilligers

Word jij een vrijwilliger van Strawberry Fields?

We zoeken op- en afbouwers, barista’s, bartenders, fietsregelaars, flyeraars, aardbeiverkopers, hooischeppers, kaartjesknippers, bordjesmakers, koks, gastheren en gastvrouwen en nog veel meer helpers! Zin om, samen met een heleboel andere enthousiaste Strawberries, je schouders te zetten onder één van de leukste festivals van Nederland?

Je weet ‘t: erbij zijn is meemaken! Blok dus de datum, trommel je hele netwerk op en kom ons helpen!

Voor onze vrijwilligers

Wat is er allemaal te doen?
Strawberry Fields Festival organiseert voor de vierde keer een dag in het park. Een dag met muziek, cultuur en good food. Met een geweldig team van professionals en vrijwilligers gaan we weer volop shinen!

Heb ik ervaring nodig als vrijwilliger?
Voor sommige vrijwilligerstaken heb je ervaring nodig. Maar iedereen kan en mag helpen! Hieronder staat een omschrijving van de taken die je als vrijwilliger kunt verwachten. 

Waarom zou ik helpen?
Omdat het geweldig is! Tijdens Strawberry Fields Festival hebben we een superleuke tijd met elkaar. Alle vrijwilligers krijgen natuurlijk een lunch of diner. Na afloop krijg je een Strawberry-shirt en volgt er een teamuitje.

Wat is de minimumleeftijd?
Je kunt als vrijwilliger voor ons aan de slag vanaf 16 jaar.

Wat gebeurt er nadat ik me heb ingeschreven?
Jasper of Leon neemt contact met je op, en zodra het jou uitkomt, maken jullie kennis met elkaar. Je ontvang regelmatig updates omtrent het festival, artiesten en ander nieuws. In de aanloop naar het festival ontvang je een persoonlijk rooster en een beschrijving van jouw specifieke taak als vrijwilliger. Op het festival ontvang je een crew-shirt en heb je toegang tot de vrijwilligers-area.


Wat houdt je taak als vrijwilliger in?

KIDS AREA
Bij Strawberry Fields Festival hebben we een speciale ‘kids area’ voor onze jongste bezoekers, vol met leuke activiteiten zoals schilderen, handwerken en interactieve spelletjes. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zowel toezicht kunnen houden als actief kunnen meewerken aan deze activiteiten om er voor de kinderen een onvergetelijke ervaring van te maken. Ervaring met kinderen is een pluspunt, maar we verwelkomen ook nieuwe vrijwilligers die deze ervaring willen opdoen.

PODIUMCREW / TECHNIEK
Muziek is het hart van Strawberry Fields Festival, met meerdere podia waar bands de hele dag door optreden. Onze podiumcrew speelt een cruciale rol in de overgang tussen de acts, door te zorgen voor een snelle en efficiënte ombouw. Als stagehand werk je samen met onze stagemanager en help je met de op- en afbouw van apparatuur en de inrichting van de podia. Een technische/muzikale achtergrond is geen vereiste, maar wordt wel gewaardeerd.

BAR
Achter de bar sta je direct in contact met onze festivalgangers. We hebben een team van vrolijke vrijwilligers nodig die kunnen helpen met het bedienen van de bar. Geen ervaring vereist, alleen een stevige dosis enthousiasme!

RUNNERS
Als runner ben je de allesdoener die inspringt waar nodig. Dit is een flexibele rol waarbij je verschillende taken uitvoert en het festival vanuit diverse hoeken beleeft. Als je interesse hebt in deze veelzijdige functie, geef je dan op!

OP- EN AFBOUW
In de week voorafgaand aan het festival, en enkele dagen erna, is er hulp nodig bij het op- en afbouwen van het festivalterrein. Dit omvat het plaatsen van hekken, het opzetten van tenten en stands, en het klaarmaken van het terrein. We hebben een gezellig team dat van de voorbereiding al een leuk feestje maakt. Zou jij willen meehelpen met het opbouwen en afbreken van ons festival? Geef je dan op.

KASSA-TEAM
We zoeken vrolijke vrijwilligers voor onze muntkassa’s die goed kunnen hoofdrekenen. Jouw lach is het eerste wat onze bezoekers zien als hun festivaldag begint!

VEILIGHEID
Veiligheid staat voorop bij Strawberry Fields Festival. We zoeken teamleden voor bij de ingangen, op het parkeerterrein en bij de fietsenstallingen om een veilige en vriendelijke sfeer te waarborgen. Let op! Je wordt niet ingezet als beveiliger.

Mocht je nog vragen hebben? Dan kun je altijd contact opnemen met een van de vrijwilligerscoördinatoren. Stuur een mailtje naar vrijwilligers@strawberryfieldsfestival.eu

Meld je nu aan als vrijwilliger!