tickets

Yellow submarine

Kom verwonderen, ontdekken en spelen

Kinderen duiken onder in hun eigen wereld: the Yellow Submarine. Al vanaf de eerste editie zijn kinderen graag geziene gastjes op Strawberry Fields Festival en we doen er dan ook alles aan om hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Hoe The Yellow Submarine er dit jaar uit gaat zien lees je op deze pagina!

Don’t we all want to live in the yellow submarine?

Maak kennis met moniek

Bij de buitenschoolse opvang laat Kids & Joy kinderen kennismaken met verschillende sporten, hobby’s, maar we helpen ze ook hun talenten te ontdekken. Zo heeft Moniek bij de buitenschoolse opvang een workshop schilderen en kunst aangeboden. En kon ze dit mooi combineren met Stawberry Fields Festival. 

Bij de ingang van de de kids area, genaamd “Yellow Submarine” komt een mooie boog te staan in thema ‘onder water’. De kinderen van Kids & Joy zijn meerdere weken bezig geweest om vissen, planten en submarines te voorzien van mooie kleuren en figuren. Hoe leuk!? We kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien!

knutselen bij the yellow submarine

Magic john

Maak kennis met Magic John, de goochelaar uit Ommen die al vele harten heeft veroverd! Met zijn indrukwekkende titel als Nederlands Kampioen Kindergoochelen in 2013, 2014, 2016 én 2017, weet hij jong en oud te betoveren met zijn magie. Of je nu een feest, evenement of een bijzondere gelegenheid organiseert, Magic John brengt gegarandeerd magie en verwondering naar je toe. Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat elke show die hij geeft, entertainment op topniveau is.

Oké, leuk hoor ik je denken, maar wat heb ik hieraan? Nou, heel veel. Want Magic John gaat jouw kinderen tijdens het Strawberry Fields Festival entertainen. Zodat jij volop kunt genieten van, ja ALLES eigenlijk! Dus, bereid je kids voor op een onvergetelijk spektakel vol lachen, verbazing en plezier. Met Magic John wordt elke bijeenkomst een magische ervaring! 

magic john op strawberry fields

Kratstapelen

Kratstapelen is een spel waarbij meerdere mensen tegelijk aan het werk zijn. De stapelaar krijgt een intergraal klimgordel aan, met een sluiting op zijn rug. Vervolgens start hij met het bouwen van een enkele stapel kratten, waarbij hij zelf steeds op het bovenste krat blijft staan. Al doende komt hij hoger en hoger. Gelukkig houden 2 teamgenoten het klimtouw strak dat aan de rug is bevestigd. Klinkt makkelijk toch? Maar, hoe hoger de toren wordt, hoe lastiger ook het aangeven van de kratten wordt. Totdat tenslotte met een donderend geraas de hele toren onder je vandaan glijdt en jij heerlijk tussen hemel en aarde blijft bungelen.

Een ervaring om nooit te vergeten en ook een leuk schouwspel vanaf de zijkant!

Button-fabriek

Studio Sacre Bleu staat met haar Buttonfabriek op Strawberry Fields! Kom je eigen groovy set buttons maken bij de buttonfabriek! Schuif aan en ga met de materialen die er zijn aan de slag. Alle materialen krijgen een tweede leven en zo zijn we lief voor de wereld! Peace en Upcycle man! Het maken van de buttons is voor alle leeftijden en er is begeleiding voor de kleinsten. Knip, scheur, plak, kleur, glitter en laat de fabriek er een button van maken. De buttons zullen allemaal super uniek en eigen zijn! Ben je benieuwd naar wat anderen hebben gemaakt? Er is ook een heuse stay-groovy-swop-station! Daar kan je met anderen buttons uitwisselen! Kom je gezellig langs?

 
Button Fabriek op strawberry Fields

Workshop Streetbeats

Kom naar de Workshop Streetbeats op het Strawberry Fields Festival en ontdek de kracht van ritme! Deze muzikale workshop van 30 minuten wordt maar liefst 2x aangeboden.

Tijdens Streetbeats krijg je de kans om te trommelen op een omgekeerde emmer met stokken. Maar dat is nog niet alles! Gebruik de emmer als een interactief instrument om mee te bewegen en ritmes te creëren. Je zult versteld staan van wat je kunt doen met eenvoudige middelen zoals een emmer. Laat je verrassen door de creatieve mogelijkheden en maak samen muziek op een manier die je nooit had verwacht. Mis deze unieke en energieke ervaring niet op het Strawberry Fields Festival!

Yellow Submarine wordt gesponsord door

Ready to party?

Heb jij jouw kaarten nog niet binnen? Bestel ze dan hieronder en geniet van deze gave line-up op 12 & 13 juli!