FAq

FAQ

Om het festival voor iedereen zo relaxt mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal logische huisregels opgesteld. De meeste zijn vanzelfsprekend, maar voor de volledigheid hebben we ze hier allemaal voor je op een rijtje gezet. Bij binnenkomst ga je automatisch akkoord met onderstaande huisregels:

Strawberry Fields Festival wordt gehouden op zaterdag 22 augustus in het park achter The Fellowship of Acoustics. Het adres van The Fellowship is Moerheimstraat 144, 7701 CJ, Dedemsvaart.

Voor al het laatste nieuws over Strawberry Fields Festival, check onze Facebook of Instagram pagina’s. Ook in het event en op onze website posten wij de laatste info en line-up aankondigingen!

Toegangsbewijs
Wij kunnen je alleen toegang tot het festival verschaffen indien je in bezit bent van een geldig toegangsbewijs. Deze kunnen gekocht worden via de tickets pagina op website van het Strawberry Fields Festival of bij de voorverkoopadressen. Kinderen tot negen jaar hebben gratis toegang.

Combitickets
Bezoek je het festival met de familie? Koop dan een gezinsticket, geldig voor twee volwassenen en twee kinderen! Ook kun je een groepsticket aanschaffen, waarbij je zes tickets krijgt voor de prijs van vijf. Onthoud dat deze prijzen zijn gebaseerd op de voorverkoop, aan de deur zijn alle soorten tickets duurder.

Groepsticket
Heb je een groepsticket gekocht maar kom je niet op hetzelfde moment aan op het terrein? Geen probleem. De persoon die de ticket laat scannen aan de kassa, krijgt 6 bandjes. Deze kunnen bij de ingang van het festivalterrein aan de overige personen worden overhandigd.

Verkooppunten
Zodra we groen licht krijgen om te organiseren, gaat de kaartverkoop van start. Houd social media in de gaten.

Ticket(s) verloren
Mocht je je ticket zijn verloren of niet hebben ontvangen na het afronden van de aankoop, geen paniek! Stuur ons even een mailtje op info@strawberryfieldsfestival.nl

Scannen
De tickets zijn ook scanbaar vanaf je telefoon.

Minimumleeftijd
Ons festival is voor iedereen en dus hanteren wij geen minimumleeftijd! Personen onder de 14 jaar moeten wel worden begeleid door een ouder, voogd en/of andere meerderjarige. 

Legitimatie
Op verzoek van de (veiligheids)medewerkers dien je je te kunnen legitimeren. Heb je geen geldige legitimatie (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) en de beveiliging ziet hier reden toe, kan toegang tot het festival worden ontzegd.

Het terrein op en af
Even je vrienden ophalen bij de ingang? Iets vergeten thuis? Geen zorgen! Zodra je het terrein op gaat krijg je een bandje waarmee je onbeperkt het terrein op en af kunt.

Groepsticket
Heb je een groepsticket gekocht maar kom je niet op hetzelfde moment aan op het terrein? Geen probleem. De persoon die de ticket laat scannen aan de kassa, krijgt 6 bandjes. Deze kunnen bij de ingang van het festivalterrein aan de overige personen worden overhandigd.

Wil je blijven overnachten na je bezoek aan Strawberry Fields Festival? Dat kan!

Op campings ‘Langs de Dedemsvaart’ en ‘Camping ’t Reestdal’ in Balkbrug kun je terecht voor je overnachting. Het ticket voor de camping koop je via de Strawberry Fields Camp- site

Wil je blijven overnachten maar niet hoeven slepen met spullen? Boek dan een Festipi op een van de Strawberry Fields Camps i.s.m Festipi. Bij aankomst staat je slaapplek voor je klaar! Check de Strawberry Fields Camp- site voor alle mogelijkheden.

Festipi accommodaties zijn exclusief Strawberry Fields Festival tickets, deze moet je los bijbestellen. Dat kan in onze ticketshop.

                   

Voor ieder wat wils!
Bij Strawberry Fields komen we qua goed eten niets tekort. Naast een groot aanbod aan divers, lekker eten bereidt door lokale koks, wordt er aan iedereen gedacht. Zowel glutenvrij, vegetarisch als veganistisch eten is verkrijgbaar. Met andere woorden, voor ieder wat wils!

Drinkwater
Wij houden voorafgaand goed de weersvoorspelling in de gaten. Als het boven de 25 graden is zullen we uiteraard zorgen voor gratis drinkwater.

Alcoholbeleid
Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel dien je je te kunnen legitimeren. Op het festival zijn enkel zwak alcoholische dranken verkrijgbaar.

Toegangscontrole
Om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten tijdens het festival te beschermen hebben de veiligheidsmedewerkers het recht je te controleren op het bezit van verboden voorwerpen.

Laat vooral thuis:
Drugs, (alcoholische) dranken, etenswaren, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, vlaggen, stokken, (huis)dieren, spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van de bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk, vloeistoffen, fakkels, professionele video-, audio-, opname-, en fotoapparatuur (hieronder wordt niet verstaan digitale compactcamera’s en mobiele telefoons met een camera/foto functie).

Opvolgen aanwijzingen en instructies
Aanwijzingen en instructies van de (veiligheids)medewerkers dienen te worden opgevolgd. Bij verdenking van een op het festival verboden feit mag de beveiliging fouilleren. Het weigeren van een controle heeft tot gevolg dat de toegang tot het festival zal worden ontzegd.

Drugsbeleid
Het is wettelijk verboden om illegale middelen zoals drugs te bezitten of te verhandelen. Justitie hanteert een gedoogbeleid van 5 gram softdrugs per persoon. Bij constatering van verhandeling, heeft de organisatie en/of beveiliging het recht je de toegang tot het terrein te ontzeggen. In sommige gevallen zal je worden overgedragen aan de politie.

Onder invloed
Wij behouden ons het recht bezoekers toegang te weigeren indien je onder invloed bent van drugs en/of alcohol.

Handel en verkoop
Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het festival en de parkeerterreinen handelswaren te verkopen of te koop aan te bieden.

Roken
Het is wettelijk verboden te roken in de tenten.­­­­­­­­­

Eigen risico
Betreding van het festival geschiedt op eigen risico. Stichting Festival Dedemsvaart, Promotie Stichting Dedemsvaart en de medewerkers/vrijwilligers die op het festival werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoekers van de locatie en/of het festival mochten ondervinden.

Munten
Let op: munten zijn alleen geldig tijdens deze editie van het Strawberry Fields Festival. 

Pinnen
Geen probleem! Bij de entree kun je je entreebewijs afrekenen met je pinpas en ook bij de muntenkassa kun je pinnen.

Parkeren
Parkeren is gratis op het parkeerterrein aan de Einsteinstraat in Dedemsvaart. Vanaf hier is het nog een klein stukje lopen naar het festivalterrein. De looproute vind je hier.

Openbaar vervoer
Het is mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Hiervoor ga je met de trein naar Zwolle en pak je vanaf daar lijn 29 naar bushalte de Hazelaar. Deze bus vertrekt elk uur. Vanaf deze halte loop je richting Moerheimstraat en slaat hier af naar links. De route zal met bewegwijzering staan aangegeven. Ook de bus terug vertrekt vanaf deze halte.

Mocht je iets verloren zijn op het festival, stuur dan een mailtje naar laura@tfoa.eu en stuur wat je kwijt bent geraakt en waar je denkt dat dit gebeurd is. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Strawberry Fields Festival is voor iedereen, dus de organisatie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het terrein toegankelijk is voor mindervaliden. Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan contact op met info@strawberryfieldsfestival.eu

Op het terrein is er een merchandise kraam met allerlei goodies & souvenirs. Op = op, dus wees er snel bij!

Contact
Voor contact i.v.m. persaanvragen, stuur een mailtje naar info@strawberryfieldsfestival.eu

Promotionele activiteiten
Zonder toestemming van de organisatie staan wij het niet toe dat er flyers of posters verspreid worden op of rondom het festival- en parkeerterrein. Wil je wel reclame maken? Stuur ons dan eerst even een mailtje.

Video-, foto- en geluidsopnamen
Iedereen die het festival betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen mogelijk voor promotionele doeleinden.

In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend. Bij het niet naleven van onze huisregels kunnen wij je de toegang tot het festival weigeren of ontzeggen zonder restitutie van je entreebewijs. Mocht je de toegang ontzegd worden dien je het terrein per direct te verlaten.