tickets

Actueel

Inge van Calkar

Inge van Calkar, Orange Skyline en Het Zesde Metaal zijn erbij!

De voorbereidingen voor de derde editie van Strawberry Fields Festival in Dedemsvaart zijn in volle gang. We hebben er onwijs veel zin in en zijn blij weer drie nieuwe namen bekend te maken!

Inge van Calkar
Kylie Minogue meets garbage, dat is hoe de van oorsprong Dedemsvaartse Inge van Calkar zichzelf omschrijft. Inge werd bekroond tot beste artiest op Popgala Noord en werd genomineerd voor een Buma-award. Een grote naam in de line-up voor het festival. Met gedurfde teksten en verleidelijke looks staat ze vol energie op het podium: 90’s synthpop meets mainstream met een randje rock.

Het Zesde Metaal
Skepsels is alweer de vijfde plaat van Het Zesde Metaal, een plaat waarmee de band de bezoekers van het Strawberry Fields Festival zal verrassen. De Belgische band klinkt fris, luchtig en hun laatste producties zijn naar eigen zeggen beter dan alles wat er aan vooraf ging. Geen grote gebaren, maar toch raak. Maatschappijkritisch, maar opgewekt, bedachtzaam en persoonlijk tegelijkertijd.

Orange Skyline
De band was supportact voor de Kaiser Chiefs in de Oosterpoort, speelde op de mainstage tijdens het Bevrijdingsfestival en op de 3FM Serious Talent Stage tijdens de Nacht van de Kunst en Wetenschap. Orange Skyline uit Groningen is geïnspireerd door The Libertines en The Strokes en zet op 20 augustus Strawberry Fields Festival op de kop. Orange Skyline heeft net een nieuw album uit, waarvan de eerste single net is verschenen: Shine on. Het is geschreven met JB Meijers – bekend van onder meer The Common Linnets – die ook voor de productie van het nieuwe twaalf songs tellende album tekende.

 

Het Zesde MetaalOrange Skyline

Ben jij d’aardbei? Wacht niet langer en bestel je ticket!

instagram

Ready to party?

Heb jij jouw kaarten nog niet binnen? Bestel ze dan hieronder en geniet van deze gave line up op 20 augustus!