tickets

Good food

all you need is good food

 

Bouillon de Jeune – Met een vleugje Parijs

Rik de Jonge is chef-kok bij Madeleine in Utrecht. Tussen de bedrijven door trekt hij graag met een groep foodlovers naar Parijs om samen nieuwe restaurants uit te proberen, plezier te maken, concerten te bezoeken en vooral: om te genieten van al het lekkers, dat de Franse keuken te bieden heeft. Rik neemt zaterdag een vleugje Parijs mee naar Strawberry Fields Festival. Schuif aan, proef en geniet met volle teugen.

Kon hesi baka – Surinaamse lekkernijen

Vanuit hun sfeervolle eettentje serveren Leatitia Poortman en Claudia Botter de smakelijkste gerechten uit de Surinaamse keuken. In een Caribisch sfeertje – met je voeten in het zand – kun je genieten van traditionele en huisgemaakte gerechten als bakabana, loempia, nasi of een broodje Surinaamse kip. Heb je honger of gewoon lekkere trek? Maakt niet uit. Er is voor elk wat wils, en de kans is groot dat je er in de loop van de dag stiekem vaker langsloopt om jezelf weer even te verwennen. ‘Kon hesi baka’ betekent niet voor niets ‘kom snel terug’…

Sweet on Wheels – Om je vingers bij af te likken

Ze bakken overheerlijke stroop- en Luikse wafels op gietijzer, maken Hollandse poffertjes volgens grootmoeders recept, serveren de lekkerste milkshakes en trakteren je op Italiaans ijs om je vingers bij af te likken. De mensen van Sweet on Wheels weten precies wat je naast al die Strawberries af en toe gewoon even nodig hebt.

Mississ Pancake – Een engeltje over je tong

Bij Mrs. Pancake vind je de allerlekkerste pannenkoeken. De gezelligste baksters van heel Nederland bakken ze waar je bij staat: van meergranenmeel en héél veel eieren, en met suiker of stroop. Zó ontzettend lekker. Alsof er een engeltje over je tong eh, wandelt. Ze zien je graag op het festivalterrein!

Piaggio on Tour – De koffie komt naar je toe

Zin in een ter plekke klaargestoomde kop koffie? Piaggo on Tour heeft alles in huis voor het bereiden van allerlei overheerlijke koffiesoorten: espresso, cappuccino, lungo en latte macchiato. Om er maar een paar te noemen. Een Italiaans gezegde luidt ‘Il caffè deve essere nero come il diavolo, bollente come l’inferno e dolce come l‘amore.’ Het geeft precies aan hoe koffie hoort te zijn: ‘Zo zwart als de duivel, zo heet als de hel en zo zoet als de liefde’. Eh, gooi er nóg maar eentje in…

Ristorante L’Arte Del Sapore – Pop-up Italiaans restaurant

Het restaurant van Gianlucca en z`n vrouw Emanuelle staat bekend als één van de fijnste in de wijde omgeving. Je geniet er onder meer van Napolitaanse pizza`s, zoals je die maar zelden vindt in Nederland. Wel eens een smaakvol Paposcia brood gegeten? Of heb je toevallig zin in een verrukkelijke antipasti? Op 20 augustus verhuizen Gianlucca en Emanuelle hun restaurant naar Strawberry Fields, om jou daar als pop-up smaakbeleving de lekkerste verrassingen voor te schotelen.

Eten uit de tuin – Alles 100% homemade

Met Daniël Poolman kun je alle kanten op. Hij bereidt niet alleen de lekkerste hamburgers van Reestlandrunderen, maar is vooral ook een vegan wildplukker pursang. Net als Gianlucca en Emanuelle sluit ook Daniël voor één dag de deuren van zijn restaurant, om op Strawberry smaakvolle gerechten te bereiden. Een pokebowl? Springroll? Of een hamburger van veldbonen? Keus te over: 100% homemade, lokaal en propvol zelf geplukte ingrediënten.

 

 

Ready to party?

Heb jij jouw kaarten nog niet binnen? Bestel ze dan hieronder en geniet van onze gave line up op 20 augustus!