Ontdek

EEN DAG DIE BRUIST, VERBINDT, VERBAAST EN VERWONDERT.

Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken – als die er al zouden zijn – en laat je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Je geniet met volle teugen van iedere ademhaling en van het lekker luie leven op Strawberry Fields. 
Dompel je onder in een prachtig park. Schuif je zorgen naar morgen. Neem vrienden of familie mee en pák die dag in het park. Met geweldige muziek, heerlijk eten en op & top relaxmomenten. Geniet van elkaar. Geniet van het leven. Laat alles gewoon gebeuren. Laat alles over je heen komen. En vier de zomer!

CULTUUR

Vóór je, naast je en achter je hoor je muziek en verschijnen verrassende line-ups, terwijl er in de tussentijd van alles te ontdekken valt in de wondere wereld van Great Food. En dan is er nog zoveel méér…‘Cause I’m going to Strawberry Fields Nothing is real There’s nothing to get hung about Strawberry Fields forever.

Festivalmarkt

Midden in de groene armen van het prachtige park kun je bij Bizar-Bazar, onze festivalmarkt, terecht voor gezellige en sfeervolle kraampjes met vintage en hippie lifestyle producten én diensten.

Neem een hip festivalkapsel bij La (Festival) Coupe, of laat een henna óf tijdelijke tattoo zetten bij Chances4Children of TUIG Tattooshop. Ook je nagels kun je laten pimpen tot ‘Strawberry Nails’ of kies voor een heerlijk ontspannende handmassage. Neus lekker rond tussen de vele andere kraampjes die er zijn met leuke, hippie en vintage kleding (Ibiza Fashion of the Fashion Van), sieraden (Zivah Pure) en unieke vintage producten (Heavy Stuff).

EEN BLIK IS GENOEG

Strawberry Fields Festival wil meer bieden dan alleen plezier voor onszelf. In het Amerikaanse Portland (Oregon) is er elk jaar een drukbezocht festival langs de oevers van de Columbia River. Eén van de kenmerken van dit festival is dat bezoekers een conservenblik doneren: een kleine geste om iets te doen voor mensen die niet genoeg geld hebben om, bijvoorbeeld, naar een gezellig festival te gaan. Wij vinden dat een geweldig initiatief. En we nemen ’t graag over.
 
Daarom verzamelen we tijdens het Strawberry Fields Festival ook graag zoveel mogelijke blikken met voedsel. Deze doneren we aan mensen voor wie zoiets niet een extraatje, maar simpelweg een eerste levensbehoefte is. Je kunt zelf een conservenblik voedsel meenemen naar het festival. Ook is het mogelijk om voor €€2,50 een blik te kopen bij de entree van het festival. Het is natuurlijk een vrijwillige bijdrage, maar alle kleine beetjes helpen.

TICKETS

Zodra we groen licht krijgen om te organiseren, gaat de kaartverkoop van start.
Houd social media in de gaten.